Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A ‘TALÁN NEM IS VOLT IGAZ’ PORTRÉK

Angol barátaim, a Sevenoaks-i fotóklub tagjai álltak kamerám elé 2017 tavaszán. Fotósok, arcukon ötleteikkel és néha talán álmaikkal is.

Marcus Rainbow volt a legbátrabb, a legelső, kutyusával Lajkával a graffiti előtt. Őt Roger Lee követte, a második fotózás nála volt. Kezében a csodás könyv, híres amerikai fotós albuma, amit úgy adott kölcsön, hogy még alig ismertük egymást. Nézd át, mondta, érdemes! És utána jöttek a többiek… Roy Smart húszéves Honda FR750FV-je ma már nagy becsben van motoros berkekben, Sheila Sargeant-el pedig sokat tudtunk volna még beszélgetni a vakuk kisérleti használatáról egy workshopon. Végül a három kép, amit kiállítás megnyitó előtt csináltam. Trevor Coley 2016-ig a Sevenoaks-i fotóklub vezetöje volt, életvidám személyiség, őt Brian Tabor követi, a jelenlegi chairman. Graham Usher zárja a sort, bölcs mosolyával és figyelő macskájával.

De van még egy kép, Derek Medhurst önarcképe, archaikus technikával 2016-ból. Mivel jobb fotót - úgy éreztem - nem tudnék csinálni róla, megkértem őt, hogy használhassam a képét a sorozatban.

Barátaim, köszönöm a türelmet és a támogatást !