Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Autók, rallik, utitársak 1. (2005-2009)

Elkezdődött a 2014-es szezon, már lement egy F1 és a hétvégén MISKOLC RALLI. Beindult az agyam, előszedtem hát kedvcsinálónak pár képemet. Olyanokat, amiket eddig még nem tettem fel, néhányat meg újra kidolgoztam.

Az indító fotó azért  kivétel, mert kedves kollégám, Budai Pista lőtte Prágában 2005-ben, egy céges vacsorán. A következő két képen a 2006-os motorkiállításon “Valvolinba bújt” ifjú kollégát és egy  Harley-be öltözött hostesst  fotóztam. Ezt a szokásos évadnyitó egri rallik képei követik, jönnek még Mikulás rallik is, 2007-ben már megy a kötélhúzás, Kőváry Barna pedig fáklyát gyújt 2008-ban a Dobó téri estében. A főszereplők  pedig: hazai és külföldi ralli versenyzők. A legnevesebbek közülük a vérprofi kétszeres ralli vb dobogós Gigi Galli, illetve Citroennel J-J Simon.

Ez az album 2009-ben zárul, és mindegyik fotót szívesen veszem újra a kezembe . Például azt, ahol a 2006-os Mikulás rally szabad perceiben Ranga Laci egy boldog mitfárert autóztat, vagy amikor 2007-ben a két pécsi rutinos matador, Ernő és Miki “metakommunikációból” is megérti egymást.  Az - ebben az albumban - számomra legkedvesebb képet 2006 decemberében csináltam.  A képen a háttérben, kicsit elmosódva, Laci-Wan Kenobi, a tapasztalt, híres jedi. Gondolatai erejével éppen a nagy ellenfél Árdy és Onix birodalmak kiszállító űrhajóit téríti el a vevőkhöz vezető pályáról     Elől pedig  Áke Skywalker, az akkor talán már nem is annyira fiatal, ámde még mindíg korán kelő  ,  az ellenfél által szintén rettegett  jedi lovag  néz az ismeretlen felé.  Így éltünk akkor