Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Autók, ralli, utitársak 3.(2012-2014)

A folytatás a MOTUL lett. Egy másik, valóban kiváló olaj és a Repsol után most a MOTUL-lal is kijutottam a mogyoródi pályára!  A MOTUL volt ugyanis az egyik fő szponzor a 2012 augusztusi  King of Europe Drift Racing Széria versenyén, a Hungaroringen. Remek időben sok néző látta a futamokat a mogyoródi Forma 1- es pálya egy leválasztott szakaszán.  Kollégáim is múlatták az időt, de én sem tétlenkedtem: szőke, barna és végül egy fekete volt nálam a sorrend    Láthatóan büszkén állok a fotón a Kerényi Drift Team női vonulata közepén, igazán aranyosak voltak. (A két DSC jelű, jól elkapott képet Vass Feri kollégám csinálta)

Végül az idei évadnyitó ralli Bükkszentkereszti első gyorsaságijának néhány képével zárom a háromrészesre sikerült sorozat utolsó albumát. A bükkfák között átsütő, lemenő nap különleges hangulatot teremtett, a mezőny második fele pedig lassan belecsúszott az estébe. A reflektorok már a sötét erdő fái között pásztáztak, amire tábortüzek, zseblámpák fényei válaszoltak. Tecccettt 

Összegzés, tanulság?  A gazdaság mehet jól, mehet rosszul, cégeknek mehet így vagy úgy, az olaj az örök. Ez adja a lendületet. Fiatalok figyelem! Nem energiaitalt, hanem olajat kell inni, minden nap!!!

Figyelmeztetés, főleg a nyugati világ „fejlettebb” részein élők számára: ez csak egy hülye vicc! Ne igyál olajat, ne próbáld ki otthon!!!!